dilluns, 8 de juny del 2020

Activitats del 8 al 19 de juny


Us deixem la proposta d’activitats des del 8 fins al 19 de juny. Aquestes activitats són de caire lúdic i de realització online. No és necessari fer cap retorn d’aquestes activitats.
Esperem que us agradin!!


Català: gaudeix practicant amb: 
Contes bojos
Aventura't amb l'ortografia
Jugo amb els verbs
Dictats en línea
El diccionari

Castellà: gaudeix practicant amb: 
ortografíate

English: Do an animated cartoon, with the instructions. You can show me by drive or email if you want.
  
Mates: Gaudeix practicant amb: 

Medi: gaudeix practicant amb: 
Tarraco
Comarques
Els Romans

Valors: entra a aquesta pàgina web Crea el teu personatge  i crea un personatge o dos. Escriu un petit conte amb aquest personatge, però aquest conte ha de tenir un final on el protagonista aprengui  alguna cosa.  Pots enviar el conte als teus companys  i compartir-ho amb ells.

Música: Gaudeix practicant amb:

Educació Física:
Per aquestes setmanes us passo un enllaç on trobareu uns reptes o challenges d'un minut. A veure quants sou capaços de superar, i quants punts feu en cada un d'ells. Podeu competir amb familiars vostres a veure qui en fa més, o companys de la classe, o amics. Adapteu les proves al vostre nivell, i amb el material que s'utilitza busqueu de similars en el cas de què no tingueu el que indica. Ànims i segur que passeu una bona estona intentant cada repte!

També us deixo un vídeo d'exercicis de fitness per mantenir-se en forma durant aquest estiu. Inclou un total de 10 animacions amb exercicis de tonificació general i un temporitzador de 45 segons d'activitat. Entre cada activitat teniu un descans de 15 segons. Podeu seleccionar el nombre d'activitats que vulgueu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada